"Talán semmi nincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég ahhoz, hogy vidámak és boldogok legyünk."


Közel, 11 éve csöppentem bele az esküvők varázslatos világába. Külföldi, és hazai konferenciákon való előadói, rádiós szerkesztő-riporteri múlttal, jelennel, okleveles szertartásvezetőnként minden erőmmel azon vagyok, hogy egyedivé, meghitté varázsoljam a "Nagy Nap", esküvői szertartását!


2010-ben, a haitii 7.5-ös erősségű földrengés áldozatainak megsegítésére, a kormány által kiküldött 6 fős egészségügyi team egyedüli nő tagjaként vettem részt, mint speciális mentő, a misszióban. Hazaérkezve, a kint végzett munkám elismeréseként, a "Bátorságért Érdemjel"-t vehettem át elsőként, mint nő, a II. Világháború óta.

 Ott és akkor, megváltozott bennem valami. Értékelni tudom azt, amit sokan nem, a mai rohanó, eldurvult világunkban: az Életet! Megtapasztaltam a harci helyzetben, hadi állapotban, hogy  picinyke porszemek vagyunk csupán a Világban, s mekkora ereje van a természetnek fölöttünk. Azóta mottóm: Szeress, ne háborúzz! Hiszek, a két ember közötti mindent elsöprő szerelemben, s abban, hogy mindenkinek meg van a maga igazi Párja, akiből őt kiszakították! S ez a két ember, ha egymásra talál, szerelemben, boldogságban élnek, az idők végezetéig. Próbálok úgy élni a világban, hogy szebbé, boldogabbá tegyem mások életét, ezáltal én is öröm teljesebb vagyok, hiszen látom, a szemekben, azt, amit én adok! A könnycseppekben, a szótlan ölelésben, a kézfogásban.Kiragadom mindenből, a lehető legrosszabból is azt egy kis pici jót, ami mégis ott van, csak nem vesszük észre. S talán így, már megérte élnem...!

Nekem nincs "üzletpolitikám", buzinesem, reklámom, nem tolom magam: " Én vagyok a legjobb, engem válassz, ezt kapod tőlem, stb....ahogy olvasni lehet sok portálon.... 

"Okleveles Szertartásvezető" képzésre felhívta figyelmemet egy hozzám közel álló személy, aki ismer, és tudta "előéletemet". Azt mondta: " ez Neked való" S belevágtam!Elvégeztem! 

S tudom, nagyon jól tettem! Ez az én utam!

Van fő állásom, nem egy, ami szintén a hivatásom: az emberek megsegítése.De a szertartásvezetés szívemből jön, onnan, legbelülről! 

Mára már számtalan esküvőt, Névadót, Házassági Fogadalom Megerősítő Szertartást, Névadót tudhatok magam mögött. Miért? Mert őszintén, én vagyok! 

Egyedi esküvői ceremónia forgatókönyvet alkotok, van olyan elem, amit egyedüliként én ajánlok, s alkalmazok. S persze a személyes intuíció és beszélgetéseink, találkozásaink, levelezésünk után születik meg, a szerelmetekből íródott ceremónia beszéd, házassági fogadalom tétel, Névadó szöveg, amivel tudom szebbé, legszebbé tenni azt a "Napot", Mindenki számára!

Hát ennyi!

Várlak Benneteket, jó szívvel, szeretettel!

Maya